x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenție șoferi: Restricții temporare de trafic în intersecția sos. Ștefan cel Mare-Calea Floreasca

Atenție șoferi: Restricții temporare de trafic în intersecția sos. Ștefan cel Mare-Calea Floreasca

09 Dec 2020   •   11:55
Atenție șoferi: Restricții temporare de trafic în intersecția sos. Ștefan cel Mare-Calea Floreasca

Restricții temporare de trafic se vor institui în intersecția Soș. Ștefan cel Mare-Calea Floreasca, sensul de către Piața Victoriei, timp de două zile, pentru remedierea unei avarii la rețeaua de distribuție a gazelor naturale, anunță Brigada Rutieră.

Brigada Rutieră a fost informată de către Distrigaz Sud Rețele cu privire la faptul că în intersecția Șos. Ștefan cel Mare-Calea Floreasca, sensul de către Piața Victoriei, vor fi instituite restricții temporare de trafic pe o durata de 48h în vederea remedierii unei avarii la rețeaua de distribuție a gazelor naturale.

Brigada Rutieră le cere șoferilor să circule cu prudenţă, să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere montate temporar în zonă, precum şi semnalele poliţiştilor rutieri.

„Pietonii au obligaţia să circule numai pe trotuare, să traverseze strada prin locurile special amenajate şi semnalizate sau la culoarea verde a semaforului electric, după o temeinică asigurare şi să nu staţioneze pe partea carosabilă”, atenționează polițiștii.

 

×
Subiecte în articol: restricţii de circulaţie