x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Atenționare de călătorie a MAE în Franța. Circulația, perturbată de greva generală!

Atenționare de călătorie a MAE în Franța. Circulația, perturbată de greva generală!

de Redacția Jurnalul    |    16 Feb 2023   •   11:58
Atenționare de călătorie a MAE în Franța. Circulația, perturbată de greva generală!

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Republica Franceză că joi este prevăzută o grevă generală.

În acest context sunt așteptate perturbări ale circulației feroviare naționale (TGV, Ouigo), locale (TER, Intercités, Transilien) și internaționale (Thalys, Eurostar).

De asemenea, transportul public ar putea fi perturbat ca urmare a grevei șoferilor, precum și din cauza modificării traseelor unor linii de transport, pe fondul demonstrațiilor planificate în orașe. Autoritățile franceze recomandă cetățenilor să consulte site-urile rețelei locale de transport pentru prognoze ale traficului, precum și site-ul RATP: https://www.ratp.fr/, pentru detalii privind circulația din regiunea pariziană.

Călătorii sunt rugați să consulte site-ul: https://www.parisaeroport.fr/, pentru eventuale anulări/întârzieri ale zborurilor.

Nu sunt excluse perturbări ale circulației feriboturilor către Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, precum și către insula Corsica.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: atentionare mae franta