x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avarie la o conductă de apă nordul Capitalei. Trafic blocat

Avarie la o conductă de apă nordul Capitalei. Trafic blocat

22 Oct 2009   •   00:00
Avarie la o conductă de apă nordul Capitalei. Trafic blocat

O conductă cu apă s-a spart în zona construcţiei pasajului Băneasa. CIrculaţia autovehiculelor în zonă se face extrem de greu.
Urmăriţi imagini din zonă pe webcam-ul jurnalul.ro.

Traficul rutier, de la Piaţa Presei Libere spre ieşirea din Bucureşti, a fost reluat. - urmăriţi webcam jurnalul.ro

18,12 Apa scursă din conducta avariată a fost evacuată de pe carosabil, circulaţia în zona avariei începând să devină mai fluentă. Se menţin blocaje în trafic în zona Piaţei Presei Libere.

17,59. Şoferii blocaţi în trafic au întâmpinat cu claxoane maşinile de poliţie care eliberau traseul vicepreşedintelui SUA, Joe Biden.
Gradul de civilizaţie al bucureştenilor a fost probat de faptul că, atunci când a trecut maşina ce-l transporta pe oficialul american, claxoanele au încetat.





Variante ocolitoare
Brigada de Poliţie Rutieră Bucureşti recomandă şoferilor patru trasee ocolitoare pentru a ieşi din Bucureşti, precizând că traficul de la Piaţa Presei Libere către Bulevardul Aerogării este deja deviat de poliţişti.

Una din variantele pentru şoferii care vor să părăsească Bucureştiul este ruta Tunari - Şoseaua Pipera - comuna Tunari - Dimieni - dreapta DJ 200B - stânga DJ 101 - Baloteşti - DN1, potrivit inspectorului principal al Brigăzii de Poliţie Rutieră Bucureşti, Daniel Piştea.

Totodată, o rută ocolitoare poate fi şi Târgovişte - Şoseaua Bucureşti - Mogoşoaia - Bufea - comuna Corbeanca - sat Tamaş - DJ 101A - DN1.

Şoferii mai pot circula şi pe ruta Târgovişte - Şoseaua Bucureşti - Şoseaua Gheorghe I. Siseşti - Bulevardul Oaspeţilor - Şoseaua Jandarmeriei - DN1.

O ultima variantă ar fi Bulevardul Lacul Tei - Şoseaua Petricani - Şoseaua Pipera - Strada Erou Nicolae Iancu - Aleea Privighetorilor - Bulevardul Stematin - DN1. 


Apa Nova: Conducta de apă, secţionată de un excavator al firmei care lucrează la Pasajul Băneasa
Avaria din nordul Capitalei a fost produsă de un excavator al firmei care lucrează la Pasajul Băneasa, care a secţionat conducta de apă aflată în imediata apropiere a şantierului, potrivit reprezentanţilor Apa Nova.

Conducta a fost secţionată cu puţine minute înainte ca premierul interimar Emil Boc să ajungă la şantierul pasajului, pentru a inspecta stadiul lucrării.

Apa Nova încearcă în prezent să oprească alimentarea pe conducta avariată şi să devieze fluxul de apă pe o conducă de serviciu.


Sic! Boc apreciază că muncitorii de la Pasajul Băneasa lucrează mai bine decât Parlamentul
Premierul interimar, Emil Boc, a inspectat, joi, şantierul de construcţie al Pasajului Băneasa, pentru a verifica stadiul lucrării, şi a asigurat din nou că proiectul va fi finalizat până la 1 decembrie, ţinând în acelaşi timp să menţioneze că muncitorii lucrează, "nu ca Parlamentul".

"Mă bucur că dumneavoastră lucraţi, nu ca Parlamentul. Din punct de vedere financiar, indiferent ce se întâmplă în Parlament, este important ca proiectele de infrastructură să continue", a spus Boc.

El a apreciat că temperatura scăzută este singurul factor care ar putea afecta lucrările, în ceea ce priveşte asfaltarea, dar fără să afecteze termenul final de încheiere a proiectului.
Mediafax

×
Subiecte în articol: observator