x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Avertizare de călătorie pentru Olanda

Avertizare de călătorie pentru Olanda

25 Ian 2015   •   12:35
Avertizare de călătorie pentru Olanda

Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se deplasează sau se află deja pe teritoriul Olandei asupra faptului că Agenția Meteorologică din Olanda a emis o avertizare de cod portocaliu pe întreg teritoriul țării privind manifestarea de condiții meteorologice extreme (îngheț, polei, lapoviță și în unele zone ninsori) începând cu noaptea de 23 ianuarie 2015. Condițiile meteorologice extreme se vor face simțite în primă fază în partea de vest a țării, urmând a se extinde spre est. În jumătatea de est a ţării se anunță căderi de zăpadă.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă conducătorilor auto să-şi echipeze autoturismele corespunzător pentru sezonul rece, să manifeste prudenţă în trafic şi să consulte cu regularitate atât site-ul www.mae.ro , cât şi site-urile de specialitate pentru informaţii actualizate.

Totodată, Ministerul Afacerilor Externe reiterează recomandările de a fi consultate informaţiile oferite prin intermediul aplicaţiei pe telefonul mobil şi tabletă, “Călătoreşte în siguranţă” şi a serviciului de alertă prin SMS, aferent campaniei de informare “Un SMS îţi poate salva viaţa!”. 

×
Subiecte în articol: avertizare de calatorie olanda