x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bagaj suspect pe Aeroportul Târgu Mureş. Pasagerii unei aeronave, evacuaţi

Bagaj suspect pe Aeroportul Târgu Mureş. Pasagerii unei aeronave, evacuaţi

08 Noi 2011   •   10:19
Bagaj suspect pe Aeroportul Târgu Mureş. Pasagerii unei aeronave, evacuaţi

Pasagerii unei curse aeriene Targu Mures-Budapesta si angajatii aeroportului din Targu Mures au fost evacuati dupa ce in aerogara a fost gasit un bagaj parasit.

UPDATE 14:02 - Pasagerii si personalul aeroportului au reintrat in zona aerogarii, activitatea fiind reluata la mai putin de o ora de la incident.

"Toata lumea a reintrat in aerogara, pasagerii, in majoritate, au fost trecuti de zona de check-in, spre celelalte servicii. Cursa Wizz Air Targu Mures - Budapesta e reprogramata pe program de iarna, la ora 14.15, poate vom inregistra o usoara intarziere la verificari, dar recuperam, am suplimentat personalul de la check-in cu o persoana", a declarat Runcan.

Potrivit directorului Aeroportului "Transilvania" din Targu Mures, Stefan Petru Runcan, la un minut dupa decolarea cursei Targu Mures-Dortmund personalul aeroportului a gasit un bagaj parasit in zona aerogarii, motiv pentru care a fost alertata echipa pirotehnica a SRI si s-a evacuat zona.

"Am izolat zona, am facut un anunt audio-video pentru a vedea daca exista un posesor al bagajului respectiv, dupa care zona a fost evacuata, angajatii nostri, personalul-anexa, pasagerii pentru cursa de Budapesta, deci cateva zeci de persoane", a spus Runcan, potrivit Mediafax.

×