x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Caz incredibil: O bancă din România a împrumutat un minor cu 150.000 de euro! "Cât de serios este controlul BNR?"

Caz incredibil: O bancă din România a împrumutat un minor cu 150.000 de euro! "Cât de serios este controlul BNR?"

de Andreea Tiron    |    16 Iun 2023   •   12:15
Caz incredibil: O bancă din România a împrumutat un minor cu 150.000 de euro! "Cât de serios este controlul BNR?"

Avocatul Adrian Cuculis prezintă astăzi situația incredibilă a unei femei din Brăila, care s-a trezit executată silit pentru o sumă impresionantă, pentru un credit pe care l-ar fi luat la vârsta de 17 ani.

"La distanță de 16 ani de la semnarea unui contract de credit în numele ei de către persoane necunoscute, o femeie din Brăila este executată silit pentru sume uriașe. 150000 de euro.
Nimic abstract până aici însă dacă ne uităm în profunzime la contractul de credit vom observa că acel credit a fost acordat pe vremea când aceasta avea 17 ani și nu atinsese vârsta majoratului.
De asemenea, nu aceasta a fost persoana care a semnat contractul și cu atât mai puțin nu a fost aceea care a ridicat banii.
Văzând pentru prima dată în carieră un credit dat unui minor de catre O BANCĂ ce nu mai există în România, ne întrebăm câți minori mai sunt creditați și mai cu seamă cât de serios a fost și este controlul BNR", relatează avocatul Adrian Cuculis.

×
Subiecte în articol: credit minor executare silita