x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Un bărbat ameninţă că se sinucide în centrul Capitalei, după ce şi-a înjunghiat partenera!

Un bărbat ameninţă că se sinucide în centrul Capitalei, după ce şi-a înjunghiat partenera!

de Redacția Jurnalul    |    11 Sep 2023   •   08:26
Un bărbat ameninţă că se sinucide în centrul Capitalei, după ce şi-a înjunghiat partenera!
Sursa foto: Antena 3 CNN

Situație dramatică în centrul Capitalei. Un bărbat amenință că se sinucide după ce a atacat-o cu un cuțit şi a rănit-o pe concubina sa.

"Au trecut mai bine de șapte ore de când acest bărbat de 57 de ani amenință că se aruncă de la etajul opt al blocului în care locuiește.

El a cerut să-i fie adusă fetița concubinei sale, pentru a vorbi cu copilul în vârstă de opt ani. La fața locului este o adevărată desfășurare de forțe, inclusiv o echipă de alpiniști care poate escalada pereții imobilului.

Alerta a fost dată înainte de miezul nopții de duminică spre luni, când din apartamentul unde se află bărbatul s-au auzit mai multe țipete.

Concubina bărbatului, o femeie de aproximativ 30 de ani, l-a anunțat pe acesta că vrea să pună punct relației și că intenționează să se mute din apartament. Ea și-a sunat o prietenă, să o ajute cu mutarea.

Bărbatul și-a ieșit din minți când a auzit că femeia vrea să-l părăsească. El a pus mâna pe un cuțit și a înjunghiat-o pe aceasta de mai multe ori.

Când prietena femeii a ajuns la fața locului, a agresat-o și pe aceasta. Cele două femei au reușit să o scoată pe fetița de opt ani din apartament și au alertat autoritățile.

În cele din urmă, femeia de 30 de ani a ajuns la spitalul Floreasca, din cauza rănilor de cuțit făcute de concubinul ei, care i-au afectat plămânul.

După scenele violente, agresorul s-a baricadat în apartament și a amenințat că se va sinucide", a transmis corespondentul Antena 3 CNN, Sebastian Boldea.

dinamo

 

×
Subiecte în articol: barbat injunghiat centrul capitalei