x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbat în scaun cu rotile, o gravidă şi un copil, salvaţi dintr-un incendiu

Bărbat în scaun cu rotile, o gravidă şi un copil, salvaţi dintr-un incendiu

de Agerpres    |    15 Mar 2014   •   22:09
Bărbat în scaun cu rotile, o gravidă şi un copil, salvaţi dintr-un incendiu

Un bărbat imobilizat în scaun cu rotile, o gravidă şi un copil de şase ani au fost salvaţi dintr-un incendiu izbucnit sâmbătă la parterul unui bloc din Suceava.

Potrivit ISU Suceava, incendiul a izbucnit într-un apartament din cartierul Obcini, în care se afla un bărbat de 34 de ani imobilizat în scaun cu rotile. Acesta a fost scos din apartamentul în flăcări de fratele său, în vârstă de 19 ani, care a intrat pe geam în locuinţă.

Cinci persoane s-au intoxicat cu fum, printre care o femeie gravidă în luna a şaptea şi un copil în vârstă de şase ani. Toate persoanele au primit îngrijiri medicale de la echipajele SMURD sosite la faţa locului. Femeia gravidă a fost transportată la spital.

Mai multe persoane de la etajele superioare au rămas blocate în apartamente din cauza fumului gros de pe casa scării, până la venirea pompierilor.

Bărbatul imobilizat în scaun cu rotile locuieşte împreună cu părinţii, dar în momentul producerii incendiului se afla singur în apartament. Fratele acestuia, care, de asemenea, nu se afla acasă, a fost sunat de un prieten care l-a anunţat despre incendiu.

Pompierii militari au intervenit cu două autospeciale cu apă şi spumă.

Cauza probabilă a incendiului este supraîncălzirea unui încărcător de telefon lăsat sub tensiune.

Apartamentul de la care a izbucnit incendiul a ars aproape în totalitate, a fost afectată faţada blocului până la etajul doi, dar au fost salvate apartamentele vecine. 

×
Subiecte în articol: incendiu pompieri