x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole, cercetat pentru trafic de migranţi

Bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole, cercetat pentru trafic de migranţi

13 Sep 2013   •   10:27
Bărbatul care i-a vândut Furadan Mădălinei Manole, cercetat pentru trafic de migranţi

Sorin Urziceanu, bărbatul care i-a vândut Furadan cântăreţei Mădălina Manole, este cercetat într-un dosar de trafic de migranţi, după ce a fost prins în timp ce transporta cu maşina doi irakieni care voiau să treacă fraudulos graniţa în Arad, el fiind în prezent audiat la sediul DIICOT Timişoara.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, citate de Mediafax, timişoreanul Sorin Urziceanu, de 36 de ani, este suspectat de implicare într-o reţea de trafic de migranţi, el fiind audiat la sediul DIICOT Timişoara. La intrarea la audieri, Sorin Urziceanu a declarat că este vorba despre lipsă de colaborare între Poliţia de Frontieră din Arad şi cea din Timişoara.

"Nu e vorba de niciun ban, o să vă spun imediat după ce îmi dă drumul. Este vorba de lipsa de colaborare între Poliţia de Frontieră de la Arad şi Timişoara. A fost o cursă de taxi şi o să vă spun când ies", a declarat Sorin Urziceanu.

Sorin Urziceanu lucrează ca taximetrist în Timişoara. El a fost prins de oamenii legii la Vama Turnu din Arad, în timp ce transporta cu maşina personală doi irakieni care intenţionau să treacă graniţa fraudulos în Ungaria.

Potrivit anchetatorilor, cei doi irakieni ar fi fost racolaţi dintr-un centru de transfugi din Bucureşti. Pentru a ajunge în Ungaria, irakienii ar fi plătit câte 200 de euro, jumatate din bani revenindu-i lui Sorin Urziceanu. Cei doi irakieni au fost, de asemenea, duşi la audieri. Până în prezent, anchetatorii au stabilit că din reţeaua de trafic de minori fac parte un bărbat din Costa Rica şi un cetăţean senegalez, care îi racola pe transfugi, însă cercetările continuă.

Conform surselor citate, acesta este cel de-al doilea caz în care este implicat Sorin Urziceanu. În urmă cu câteva săptămâni, alţi şapte transfugi au fost transportaţi spre punctul de trecere al frontierei Cenad din judeţul Timiş. Membrii reţelei sunt cercetaţi pentru trafic de migrantţi.

Cristian Sorin Urziceanu a fost condamnat, în 6 septembrie 2011, de Tribunalul Bucureşti la trei ani de închisoare cu suspendare, după ce a vândut Furadanul cu care s-a sinucis Mădălina Manole.

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa de 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naştere.

×