x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Baschetbalist american, mort după ce a fost agresat într-un bar din Giurgiu

Baschetbalist american, mort după ce a fost agresat într-un bar din Giurgiu

09 Oct 2011   •   18:25
Baschetbalist american, mort după ce a fost agresat într-un bar din Giurgiu

Baschetbalistul Chauncey Hardy, conducatorul de joc al echipei de baschet CSS Giurgiu, a decedat dupa ce a ajuns la spital in stare grava in urma unui incident petrecut intr-un bar din localitate. El a fost adus la spitalul Bagdasar-Arseni in stare de coma, decedand dupa ce inima sa a cedat in timpul interventiei chirurgicale la care era supus.

Evenimentul s-a petrecut in clubul "Emotione" din Giurgiu. Conform martorilor, Chauncey Hardy, aflat pe ringul de dans a fost luat la bataie de cativa tineri. A fost lovit cu pumnii si picioarele pana a cazut la pamint. S-a lovit la cap, suferind un traumatism cranio-cerebral. El a fost transportat mai intai la spitalul din localitate.

Primele informatii despre posibilii autori ai unei agresiuni au condus investigatia catre clanul "Butoane", ai carui membri fac legea pe strazile din Giurgiu.
In Giurgiu circula doua variante pentru incident. Conform primei variante, membrii clanului "Butoane" ar fi dansat in club, urcandu-se chiar si pe masa baschetbalistilor care sarbatoreau victoria obtinuta in meciul cu Dinamo. Americanul le-ar fi spus sa coboare, iar reactia acestora a fost una violenta. Hardy ar fi primit un pumn in figura, iar in cadere s-ar fi lovit la cap.

Cea de-a doua varianta indica o altercatie izbucnita intre Hardy, aflat si el sub influenta bauturilor alcoolice, si Gipsy, membru al clanului "Butoane". Hardy ar fi fost lovit de data aceasta cu piciorul, iar in cadere s-ar fi lovit la cap.

Smarandita Iliescu, managerul echipei de baschet CSS Giurgiu, a declarat la Antena 3: "El a crezut ca la noi in tara se poate manifesta ca si in Statele Unite, unde este multa democratie. Din pacate, a invatat o lectie dura despre cum merg lucrurile prin Giurgiu. Vreti sa va spun cum au reactionat autoritatile? Pe baietii mei i-au luat imediat la audieri, iar pe cei vinovati nu i-a intrebat nimeni nimic. Ce competenta au organele legii? Cum se poate ca vinovatii sa stea linistiti acasa? Agresorii acestia sunt interlopi cunoscuti in oras. Politia l-a lasat acolo si-a plecat, abia apoi a venit salvarea. Mi-au spus politistii, dupa ce au ridicat camerele de supraveghere, ca acestea nu functionau, nu erau bagate in priza".

Dupa aflarea vestii ca Hardy a murit, coechipierii baschetbalistului si juniorii echipei pentru care acesta a evoluat au venit la sala de antrenament si au aprins luminari.


×