x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Baschetbalistul Andrei Lefter a MURIT după patru zile de comă. Sportivul avea 23 de ani

Baschetbalistul Andrei Lefter a MURIT după patru zile de comă. Sportivul avea 23 de ani

28 Sep 2013   •   19:42
Baschetbalistul Andrei Lefter a MURIT după patru zile de comă. Sportivul avea 23 de ani

Bachebalistul Andrei Lefter, în vârstă de 23 de ani, care a fost găsit căzut pe stradă, marţi, a decedat sâmbătă după-amiază, potrivit anunţului celor două cluburi la care a evoluat CSU Atlassib Sibiu şi CSU Ploieşti, informeaza Mediafax.

Ploieşteanul Andrei Lefter a încetat din viaţă în această după-amiază, la Spitalul Judeţean Sibiu. Pe această cale, CSU Ploieşti şi toţi cei care l-au cunoscut pe Andrei, foşti coechipieri, antrenori şi suporteri, ţin să transmită sincere condoleanţe familiei îndoliate, în aceste momente grele", se arată în comunicatul de sâmbătă al formaţiei campioane, CSU Ploieşti.

La rândul său, echipa CSU Atlassib Sibiu a transmis un mesaj de condoleanţe. "CSU transmite condoleanţe familiei îndoliate. CSU Atlassib Sibiu îşi exprimă regretul pentru trecerea în nefiinţă a fostului nostru jucător, Andrei Lefter. Ne exprimăm regretul faţă de această grea pierdere a familiei. Transmitem şi noi, pe această cale, sincere condoleanţe şi familiei şi apropiaţilor lui Andrei".


×