x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu atacă din nou presa

Băsescu atacă din nou presa

de Dan Tomozei    |    06 Iul 2009   •   00:00
Băsescu atacă din nou presa
Sursa foto: /

Aflat, ieri, în Sibiu la "Sărbătoarea Bujorului" de la Gura Râului, preşedintele Traian Băsescu (foto) a atacat din nou presa, supărat că este întrebat pe subiectul "Ridzi".



"Domnule, te rog să transmiţi stăpânilor de la Antena 3 că eu nu fac aşa ceva. Trafic de influenţă făcea Voiculecu când îşi cumpăra pământuri prin Bucureşti. Eu sunt Traian Băsescu, preşedintele României, nu fac ceea ce postul vostru a minţit, ieri seară". Preşedintele Traian Băsescu a transmis celor câteva mii de sibieni strânşi pe dealul de la Barajul Gura Râului, că trăim vremuri grele, însă nu trebuie să dramatizăm. "În primul rând trebuie să recunoaştem criza şi în al doilea rând să nu o lăsăm să ne înfrângă. Că o criză economică este până la urmă un lucru specific capitalismului. Dar, dacă ne văicărim toată ziua că e criză şi nu suntem solidari să o trecem, sigur că o să o trecem mai greu."

Traian Băsescu şi soţia sa au participat ieri la Festivalul Bujorului de Munte, care se desfăşoară în comuna Gura Râului.Traian Băsescu a gustat din pâinea şi sarea oferite de localnici şi, împreună cu soţia, s-a oprit pentru a le fi prinsă în piept câte o floare de bujor cu şnur tricolor. Şeful statului a refuzat însă să guste din ţuică. "Nu beau de faţă cu presa, că asta va fi imaginea pe toate televiziunile", a spus el râzând. Traian Băsescu s-a plimbat prin mulţime, fiind asaltat de localnicii care s-au înghesuit pentru a da mâna cu el şi pentru a face fotografii. El s-a fotografiat şi cu mai mulţi copii îmbrăcaţi în costume populare. Ulterior, şeful statului şi soţia sa s-au oprit pentru a asista la un spectacol oferit de Junii Sibiului şi au mers la o terasă pentru a mânca bulz ardelenesc.

×
Subiecte în articol: basescu observator