x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Băsescu, DEBARCAT. Ponta nu-i semnează brevetul de comandant, "că iar îi dă foc la navă, ca la Rouen"

Băsescu, DEBARCAT. Ponta nu-i semnează brevetul de comandant, "că iar îi dă foc la navă, ca la Rouen"

de Agerpres    |    16 Aug 2013   •   13:32
Băsescu, DEBARCAT. Ponta nu-i semnează brevetul de comandant, "că iar îi dă foc la navă, ca la Rouen"
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, la Suceava, că, în calitate de ministru al Transporturilor, nu va semna brevetul de comandant de navă al preşedintelui Traian Băsescu dacă nu va da dovadă de echilibru şi consecvenţă în decizii. ''Având în vedere manifestările din ultima perioadă ale preşedintelui Băsescu, manifestări care dau nişte semne de inconsecvenţă, incoerenţă, de lipsă de echilibru, dacă mai sunt eu ministru o să-l chem personal să-l testez'', a spus Ponta, adăugând că, dacă se comportă şi pe navă cum s-a comportat în ultima perioadă ca preşedinte nu-i va da brevetul, ''că iar îi dă foc la navă, ca la Rouen''.

Preşedintele Traian Băsescu a susţinut, vineri, testarea pe un simulator de navigaţie la Centrul Român pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Personalului din Transporturi Navale, în cadrul cursului pentru reconfirmarea brevetului de comandant. Fără reînnoirea brevetului de comandant, şeful statului nu s-ar mai putea afla la comanda unui vapor. Totodată, pentru a putea naviga, Traian Băsescu trebuie să facă şi cursuri IMO, de perfecţionare.

×