x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bătaie în plină stradă în București cu topoare și macete. O persoană a fost înjunghiată în piept

Bătaie în plină stradă în București cu topoare și macete. O persoană a fost înjunghiată în piept

28 Sep 2022   •   16:39
Bătaie în plină stradă în București cu topoare și macete. O persoană a fost înjunghiată în piept

Scene șocante au avut loc în stradă, în București. Mai multe persoane s-au bătut cu topoare și macete sub privirile oamenilor, iar o persoană a fost înjunghiată în piept.

Procurorii au dispus, marți, punerea în mișcare a acțunii penale împotriva a 17 persoane, dintre care 16 sunt cercetate pentru încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, iar una pentru tentativă de omor, încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul București

În noaptea de duminică spre luni, pe fondul unei stări conflictuale anterioare, membrii a două grupuri de aproximativ 11, respectiv 13 persoane, s-au întâlnit în București, la intersecția dintre Splaiul Unirii și Sos. Mihai Bravu și au participat la o încăierare în cadrul căreia s-au lovit reciproc folosind bâte, țevi metalice, topoare, macete.

Încăierarea s-a soldat cu avarierea mai multor autovehicule aparținând celor implicați, precum și cu rănirea mai multor persoane din cele două grupuri.

Una dintre persoanele implicate a lost lovită cu un cuțit în piept de o persoană din grupul advers, iar plaga i-a pus viața în primejdie.

Violențele exercitate au tulburat ordinea și liniștea publică, producând indignare și teamă în rândul persoanelor care au asistat la încăierare.

Au fost făcute 13 percheziții, iar 18 persoane au fost audiate.

Procurorii au dispus reținerea a 16 persoane, însă miercuri instanța a decis cercetarea acestora sub control judicial pentru 60 de zile.

În ceea ce îl privește pe inculpatul care a aplicat lovitura de cuțit, miercuri procurorii au sesizat Tribunalul București cu propunere de luare a măsurii arestării preventive pentru 30 de zile.

 

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bataie capitala