x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Becali: Mi-am tras blog, hahalerelor!

Becali: Mi-am tras blog, hahalerelor!

de Veronica Micu    |    09 Oct 2008   •   00:00
Becali: Mi-am tras blog, hahalerelor!

Cam aşa sună prima postare a patronului Stelei pe blogul său. "De când mă ştiu, spun lucrurilor pe nume. Unora le place sinceritatea mea, altora nu. Cu scrisul nu mă omor. N-am răbdare, iar cu computerul nu sunt prieten. Ori, dacă nu-ţi place să scrii, cum să ai un blog?".

Cam aşa sună prima postare a patronului Stelei pe blogul său. ”De când mă ştiu, spun lucrurilor pe nume. Unora le place sinceritatea mea, altora nu. Cu scrisul nu mă omor. N-am răbdare, iar cu computerul nu sunt prieten. Ori, dacă nu-ţi place să scrii, cum să ai un blog?".

 


DIALOG PE „GLOB”. Ca mulţi alţi politicieni, liderul PNG-CD a decis şi el să facă o baie de mulţime virtuală, chiar dacă, în urmă cu un an declara că „Globurile sunt controlate de securiştii de la SRI şi SIE”. Patronul Stelei susţine cu tărie că „Dacă m-ar fi sfătuit cineva în urmă cu ceva timp să-mi fac un blog, aş fi râs cu poftă. Ştiţi cum râd eu, în hohote, m-aţi auzit de atâtea ori. Acum nu doar că nu râd, dar am decis, de bună voie şi nesilit de nimeni, să am un blog. Vreau să pot comunica şi cu fanii mei, şi cu duşmanii mei înverşunaţi. Am destui, şi în sport, şi în politică. Declar din start că nu voi sta nicio clipă în faţa tastaturii, dar vă asigur că eu sunt cel care dictează textele de pe acest blog. Mai promit că voi găsi întotdeauna timp să răspund la cele mai importante critici aduse de voi, cititorii spuselor mele”. Latifundiarul Becali a decis că pe blogul său se va vorbi despre lucruri personale, despre politică şi sport, dar şi despre acţiuni de caritate.
Singurele linkuri care pot fi accesate de pe blogul său sunt cele care trimit către Partidul Noua Generaţie şi Clubul Steaua. Gigi Becali a anunţat zilele trecute că va candida pentru un loc de deputat într-un colegiu din sectorul 5: "Voi candida în sectorul 5 pentru un mandat de deputat. Colegiul nu vi-l spun ca să facă săpături celelalte partide. Să vedem cine are curajul să candideze împotriva lui Gigi Becali. Nu-l sfătuiesc, pentru că-l voi spulbera".




×
Subiecte în articol: observator