x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Biletul de adio sfâşietor lăsat de Petrică, fiul procurorului Teodor Niță, care s-a împușcat în cap: „Am vrut doar să iubesc”

Biletul de adio sfâşietor lăsat de Petrică, fiul procurorului Teodor Niță, care s-a împușcat în cap: „Am vrut doar să iubesc”

de Razvan Voiculescu    |    22 Noi 2022   •   11:51
Biletul de adio sfâşietor lăsat de Petrică, fiul procurorului Teodor Niță, care s-a împușcat în cap: „Am vrut doar să iubesc”
Sursa foto: Captura Video Observator

Petrică, fiul procurorului Teodor Niță, care s-a sinucis, duminică, împușcându-se în cap cu arma tatălui, a lăsat un bilet de adio în care explică motivele gestului extrem.

Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, care a lăsat în urmă o soție gravidă, s-a sinucis în urma unei decepții în dragoste. Executorul judecătoresc nu a putut să treacă peste o dezamăgire în iubire provocată de o altă femeie cu 17 ani mai mare decât el, cu care acesta ar fi avut de mai mulți ani o relaţie.

"Nu vreau să fiu rău, nu vreau să fiu nemernic, am vrut doar să iubesc" - aşa începe mesajul de adio pe care Petrică Adrian Niţă i l-a trimis tatălui său. 

Tânărul nu a lăsat nimic la voia întâmplării. I-a spus tatălui din ce cont să plătească chiria, apoi şi-a dus la îndeplinire planul dramatic. 

Iar mesajul către procurorul din Constanţa l-a încheiat simplu: „Te iubesc!”. Apoi a apăsat pe trăgaci, potrivit observatornews.ro.

Surse: Procurorul Niţă nu îşi păstra pistolul conform legii

Potrivit unor surse apropiate anchetei, procurorul Niţă nu îşi păstra pistolul conform legii, astfel că fiul său a avut acces ușor la acesta. Procurorul Teodor Niță își păstra arma din dotare doar într-o casetă, nu într-un seif, care ar fi trebuit să fie dotat cu trei sisteme de închidere, potrivit Antena 3 CNN.

Duminică dimineață, Petrică Niță a mers la domiciliul procurorului, ar fi spart cutia cu arme și, după ce și-a însușit-o, a revenit la apartamentul în care locuia de câteva luni și s-a împușcat. Medicii de pe Ambulanță ajunși la fața locului l-au intubat și l-au transportat la spital. Din păcate, bărbatul a intrat în stop cardio-respirator și a murit.

Duminică, în jurul orei 11.30, polițiștii constănțeni au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat, de 31 de ani, s-ar fi împușcat, cu o armă, în zona capului. Polițiștii Secției 3, dar și criminaliști și polițiști de investigații criminale s-au deplasat la fața locului, pentru efectuarea cercetării la fața locului, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Concomitent, la fața locului s-au deplasat 2 autospeciale SMURD din cadrul I.S.U. Dobrogea al județului Constanța, respectiv un echipaj de prim ajutor și un echipaj de terapie intensivă mobilă. Persoana în cauză prezenta semne vitale, fiind transportată de urgență la spital. În cauză se continuă cercetările.” au transmis reprezentanții IPJ.

Petrică Adrian este al doilea copil pe care îl pierde procurorul Teodor Niţă după Sânziana, care a murit în 2001, la câteva zile de la naştere. Tânărul de 31 de ani a fost înmormântat alături de sora sa.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ce a scris fiul celebrului procuror din Constanța în biletul de adio, înainte de a-și pune capăt zilelor

 

×