x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bilete online la CFR Călători până înainte de plecarea trenului pentru 75% din trenurile InterRegio

Bilete online la CFR Călători până înainte de plecarea trenului pentru 75% din trenurile InterRegio

03 Oct 2022   •   16:21
Bilete online la CFR Călători până înainte de plecarea trenului pentru 75% din trenurile InterRegio
Sursa foto: Victor Stroe

Compania CFR Călători a anunțat luni că a extins sistemul de vânzare online până înainte de plecarea trenului, pentru proximativ 440 de trenuri.

Potrivit unui comunicat al companiei, din totalul trenurilor pe care CFR Călători le pune zilnic în circulație, cumpărarea biletelor online până la ora plecării trenului se face pentru 75% din trenurile InterRegio, pentru 65% din trenurile Regio Expres și pentru 32% din trenurile Regio.

CFR Călători anunță că în aplicaţiile online, serviciul „Bilete online până la plecare” este marcat cu o pictogramă dedicată cu simbolul „0m”.

Serviciul „Bilete online până la plecare” este disponibil deja pentru călătoria cu vagoane cușetă/dormit, precum și pentru trenurile de pe ruta Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă, Brașov – Constanța, etc.

Compania precizează că la cumpărarea biletelor online de pe site sau din aplicații se aplică o reducere de 5% din tariful de transport.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: CFR calatori