x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Boc, soluţia lui Columbeanu

Boc, soluţia lui Columbeanu

11 Mai 2011   •   14:53
Boc, soluţia lui Columbeanu

Irinel Columbeanu a venit, astăzi, la Palatul Victoria, pentru a depune la Registratura Guvernului un document prin care solicită ajutorul premierului Emil Boc în cazul fiicei sale, Irina.

Omul de afaceri a cerut decăderea din drepturile părinteşti a Monicăi pe motiv că şi-ar fi agresat fiica. În 3 mai, Irinel Columbeanu a sesizat Directorul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia CopiluluiIlfov, susţinând că din 29 aprilie nu mai ştie nimic despre Irina, care nu a mai fost la grădiniţă şi nici nu a mai fost văzută.

Directorul DGASPC Ilfov, Adrian Dumitrescu, preciza atunci că sesizarea făcută de Irinel Columbeanu a fost trimisă către DGASPC Sector 5, pentru că acolo locuieşte acum minora, urmând ca specialiştii să înceapă verificările.

Vineri, Dumitrescu a declarat că specialiştii au constatat că nu sunt întrunite condiţiile pentru decăderea Monicăi Columbeanu din drepturile părinteşti.

Tribunalul Bucureşti a decis, în 4 aprilie, ca Irina să fie încredinţată temporar mamei ei, Monica Columbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţia finală privind divorţul.

Irinel Columbeanu trebuie să îi plătească Monicăi 2.000 de lei lunar pentru îngrijirea fetiţei. Procesul de divorţ al soţilor Columbeanu este judecat de o instanţă a Judecătoriei Buftea, următorul termen fiind stabilit pentru 9 mai.

×
Subiecte în articol: irina buftea irinel dgaspc columbeanu