x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Bucureştenii, invitaţi să adopte câini fără stăpân

Bucureştenii, invitaţi să adopte câini fără stăpân

de Iulia Barbu    |    22 Sep 2012   •   13:25
Bucureştenii, invitaţi să adopte câini fără stăpân

20 de caini isi asteaptastapanii in aceste zile in Bucuresti. Ieri a fost adoptat de altfel primul catel. Actinea are loc la Cora Lujerului si este organizatala initiativa Primariei Capitalei.

Organizatorii isi propun sa responsabilizeze bucurestenii, problema cainilor fara stapñii find o provocare de ani de zile pentru Capitala. Asadar, in weekendul 21-23 septembrie, Primaria Capitalei ii asteaptape bucuresteni la campania de responsabilizare a problemei cainilor vagabonzi. Evenimentul de informare si responsabilizare este organizat de Dogtown impreuna cu hipermarketul Cora Lujerului, in parteneriat cu Primaria Municipiului Bucuresti. La eveniment participa Marcovet, cea mai mare clinica veterinara din tara – in calitate de operator al spitalului din Dogtown, Romania, Animal Rescue – asociatie internationala ce dezvolta programe educationale pentru copii si tineri, precum si Pedigree Romania care ofera pachete de mancare si accesorii pentru fiecare caine adoptat de bucuresteni. Evenimentele au loc in fiecare zi de weekend intre orele 11:00 si 18:00 in parcarea Cora Lujerului, si in weekendul 28-30 septembrie in parcarea Cora Pantelimon.

Cei care ajung la eveniment primesc un voucher prin care pot sa isi sterilizeze cainii gratuit. La intrarea in hypermarket sunt amenajate corturi, iar oamenii sunt informati si invitati la cabinete veterinare pentru sterilizarea cainilor. Cainii Dogtown pot fi adoptati si la distanta. 15 cabinete veterinare stau la dispozitia celor care vor saisi sterilizeze cainii.

×