x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu, audiaţi la DNA în dosarul de şantaj

Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu, audiaţi la DNA în dosarul de şantaj

11 Iul 2013   •   11:24
Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu, audiaţi la DNA în dosarul de şantaj

Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu s-au prezentat, astăzi, la DNA pentru a da declaraţii în dosarul în care directorul Antena TV Group este cercetat pentru că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei.
  
Camelia Voiculescu şi Sorin Alexandrescu au venit la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie în jurul orei 9.45 şi nu au făcut nicio declaraţie, anunţă Antena3.

"Este o luptă politică a regimului Băsescu împotriva tatălui meu, care a fost un opozant constant al exceselor acestui regim. Îi asigur pe toţi telespectatorii şi pe cei care cred în grupul Intact că nu există nici un cap real de acuzare împotriva mea sau a membrilor familiei noastre. Cred că este o anchetă dirijată", a spus Camelia Voiculescu, preşedinte Intact Media Group, într-un comunicat.
  
Directorul Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este cercetat în libertate în dosarul în care este acuzat că l-ar fi şantajat pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei, să semneze un contract de retransmitere prin satelit a programelor Antena TV.

Alexandrescu are interdicţie de a părăsi ţara.

×