x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Campion naţional la judo, arestat pentru tentativă de omor calificat

Campion naţional la judo, arestat pentru tentativă de omor calificat

10 Aug 2011   •   09:44
Campion naţional la judo, arestat pentru tentativă de omor calificat

Daniel Brata, campion national la judo, a fost retinut marti pentru 24 de ore, iar miercuri va fi prezentat Tribunalului Arad cu propunerea de arestare penru tentativa de omor calificat.

Brata, impreuna cu un alt coleg, Valentin Radu, sunt urmariti penal dupa ce luna trecuta au agresat un tanar la iesirea dintr-un club. Victima, consilier juridic, in varsta de 25 de ani, a suferit trei fracturi craniene, iar acum are pareza pe partea dreapta.

Tanarul, care are nevoie de 80 de zile de spitalizare, articuleaza cuvintele cu mare greutate si a povestit ca Brata si colegul sau l-au lovit cu pumnii, iar cand a cazut la pamant au continuat sa il loveasca in zona capului cu picioarele.

Daniel Brata a fost retinut, insa colegul sau, Valentin Radu, este plecat deocamdata din tara. Dupa intoarcerea si audierea lui, se vor lua masuri si in cazul sau.

Sportivul Daniel Brata a castigat, la sfarsitul lunii iunie, medalia de bronz la categoria minus 100 de kilograme, la Cupa Mondiala de judo de la Sao Paolo din Brazilia.

×
Subiecte în articol: omor campion judo tentativa