x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carambol pe A1. Accident în lanț. 14 persoane au fost implicate

Carambol pe A1. Accident în lanț. 14 persoane au fost implicate

09 Oct 2019   •   09:32
Carambol pe A1. Accident în lanț. 14 persoane au fost implicate

Paisprezece persoane au fost implicate, miercuri dimineaţa, într-un accident produs pe autostrada A1, pe raza localităţii timişene Bethausen, pompierii intervenind pentru descarcerarea victimelor, cinci dintre acestea necesitând îngrijiri medicale.

Purtătorul de cuvânt al ISU Timiş, Elena Megherea, a declarat că în accident au fost implicate două autotrenuri, un microbuz, o camionetă şi două autoturisme.

"Au fost încarcerate două persoane. La locul accidentului s-au deplasat două autospeciale de intervenţie cu apă şi spumă şi modul de descarcerare, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport victime multiple, 16 pompieri şi trei echipaje SAJ. Nu a fost activat planul roşu", a afirmat Elena Megherea.

Traficul rutier se desfăşoară îngreunat, pe a doua bandă, pe sensul către Bucureşti al autostrăzii A1 Deva - Nădlac.

Potrivit Centrului Infotrafic, un autocamion s-a defectat în mers şi a rămas blocat pe banda de urgenţă. După aproximativ 40 de minute, conducătorul unui alt autocamion nu a observat vehiculul blocat şi a intrat în coliziune faţă-spate cu acesta. După impact, alte patru autoturisme, care se aflau în coloană, au fost implicate într-o coliziune, pe fondul nerespectării distanţei regulamentare a celui de-al patrulea conducător auto. AGERPRES

×