x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Carmen Iohannis va continua să predea la liceul din Sibiu: "Încerc să fac acest efort, n-aş vrea să renunţ la carieră"

Carmen Iohannis va continua să predea la liceul din Sibiu: "Încerc să fac acest efort, n-aş vrea să renunţ la carieră"

24 Ian 2015   •   08:32
Carmen Iohannis va continua să predea la liceul din Sibiu: "Încerc să fac acest efort, n-aş vrea să renunţ la carieră"

Soția președintelui României, Carmen Iohannis a declarat că nu intenționează să renunțe la meseria de dascăl și va continua să predea la Liceul Gheorghe Lazăr din Sibiu, chiar dacă mai puține ore decât până acum.

"Intenţionez să păstrez câteva ore în colegiul "Gheorghe Lazăr" din Sibiu şi mai ales să continuu să ghidez clasa mea şi în următorii ani. Încerc sa fac acest efort, să fiu câteva zile la Sibiu şi câteva la Bucureşti. Nu, n-aş vrea să renunţ la carieră", a declarat Prima Doamnă în cadrul unui interviu acordat televiziunii naționale.

Inițial, despre soția președintelui se știa că va mai rămâne la școală un semestru, după care va alege dacă cere transferul la o unitate de învățământ din București sau va renunța la învățământ pe perioada derulării mandatului prezidențial. ”Din câte o cunosc pe doamna Iohannis, sigur va rămâne să-și încheie situația pe semestrul întâi. Deocamdată nu și-a depus nicio cerere la Inspectorat. Are mai multe posibilități, își poate cere transferul, detașarea sau poate să-și păstreze catedra de la Gheorghe Lazăr. Dacă vrea să plece din semestrul al doilea, trebuie să depună o cerere înaintea începerii semestrului”, a declarat în urmă cu câteva săptămâni, inspectorul școlar general, Ștefan Firu, potrivit turnulsfatului.ro.

Carmen Iohannis este diriginte pentru elevii din clasa a IX-a C, profil chimie-biologie.

×