x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cărţi pentru elevii vâlceni

Cărţi pentru elevii vâlceni

de Diana Scarlat    |    19 Apr 2010   •   00:00

Campania socială "Dreptul de a citi", iniţiată de OTP Bank România şi susţinută de Jurnalul Naţional şi de Ministerul Educaţiei, a ajuns la 16 aprilie în şcolile din Budeşti şi Titeşti, judeţul Vâlcea, care au primit, fiecare, aproape 600 de volume noi şi mobilierul necesar.

Programul are ca principal obiectiv dotarea cu peste 10.000 de cărţi a şcolilor generale defavorizate din mediul rural. În cadrul programului de responsabilitate socială "Dreptul de a citi" au mai fost amenajate până acum biblioteci în şcolile Măieruş şi Perşani, din judeţul Braşov.

Toţi cei care vor să susţină această campanie au la dispoziţie peste 120 de puncte de colectare în toată ţara, unde pot dona cărţi pentru elevii claselor I-VIII. În judeţul Vâlcea există două puncte de colectare, respectiv sucursala OTP Bank România, din Str. Regina Maria, bl. Cozia, şi Librăria Humanitas, din Str. Calea lui Traian nr. 147, bl. D2.

Prin această campanie, OTP Bank România susţine o cauză cu un impact major asupra dezvoltării frumoase a oricărui copil. "Ne-am dedicat unei cauze care are efecte pe termen lung şi de ale cărei efecte vom fi mândri peste ani: accesul la lectură. Avem convingerea că împreună cu cei care susţin demersul nostru vom contribui la formarea unei lumi mai frumoase", spune Dragoş Mirică, director executiv Divizia Corporate. OTP Bank România îi invită pe toţi cei care susţin această cauză să le ofere copiilor din zonele defavorizate şansa de a descoperi poveştile copilăriei.

×
Subiecte în articol: munca