x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Caz INCREDIBIL la Spitalul de Copii din Cluj. „La cină s-a servit pateu cu viermi...”

Caz INCREDIBIL la Spitalul de Copii din Cluj. „La cină s-a servit pateu cu viermi...”

02 Mar 2020   •   08:29
Caz INCREDIBIL la Spitalul de Copii din Cluj. „La cină s-a servit pateu cu viermi...”

Deputatul Emanuel Ungureanu a postat, duminică seara, pe Facebook, un film, despre care spune că este făcut la Spitalul de Copii din Cluj, și în care se văd viermi lângă un pateu dat la cină unei mame internate cu copilul ei. Parlamentarul anunță că luni va sesiza DSP Cluj.

„Cină cu viermi la Clinica Pediatrie 1 din Spitalul Clinic de Copii din Cluj-Napoca!”, se numește postarea făcută duminică seara de deputatul USR Emanuel Ungureanu.

Acesta susține că o femeie, internată în spital, i-a scris că la cină a primit pateu cu viermi.

„O mămică internată de câteva zile la etajul 2 din Clinica de Pediatrie de pe Strada Moților din Cluj-Napoca mi-a scris pe Facebook că la cină i s-a servit pateu cu viermi...”, a scris pe rețeaua de socializare parlamentarul.

„Seara, nestingheriți, pe scări își fac apariția gândacii, probabil vin doar în vizită să întâmpine cum se cuvine coronavirusul...”, a spus deputatul.

Acesta a anunțat că luni va depune o sesizare la DSP Cluj.

„Mâine dimineață voi sesiza DSP Cluj care o să ne comunice din nou că mamele copilașilor bolnavi au venit cu viermii de acasă. Avem nevoie la Cluj nu doar să construim urgent un spital de copii monobloc de la zero, ci și să scăpăm de incompetentul manager al Spitalului de Copii, Aldea, și de dinozaurul Moisescu care conduce DSP Cluj de pe vremea lui Brejnev. Mizeria ucide mai mult decât orice coronavirus în spitalele României!”, a mai scris Emanuel Ungureanu.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: emanuel ungureanu