x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul bordei● Constanda, în proces cu Prefectura

Cazul bordei● Constanda, în proces cu Prefectura

07 Iun 2008   •   00:00

Costică Constanda a devenit parte în procesul în care Prefectura Capitalei contestă Planul Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat de consilierii generali pentru Parcul Bordei, Tribunalul Bucureşti luînd decizia introducerii în cauză a omului de afaceri, deoarece acesta mai deţine 4.600 de metri pătraţi în acest parc.



Costică Constanda a devenit parte în procesul în care Prefectura Capitalei contestă Planul Urbanistic Zonal (PUZ) aprobat de consilierii generali pentru Parcul Bordei, Tribunalul Bucureşti luînd decizia introducerii în cauză a omului de afaceri, deoarece acesta mai deţine 4.600 de metri pătraţi în acest parc. La termenul de ieri, Prefectura a cerut să fie depusă la dosar hotărîrea Consiliului General din 25 martie prin care 28.500 de metri pătraţi din Bordei au fost trecuţi din domeniul privat în domeniul public al Capitalei. Prefectul Cătălin Deaconescu susţine că de la dosar lipsesc unele avize şi semnături, precum avizul Comisiei Tehnice de Urbanism, de Mediu, din partea Ministerului Dezvoltării Lucrărilor Publice, semnătura arhitectului-şef şi ştampila pătrată cu menţiunea – spre neschimbare.

Proiectul de hotărîre adoptat îi permitea omului de afaceri Costică Constanda să elaboreze un proiect urbanistic pentru ridicarea unor construcţii în Parcul Bordei. Deşi nu ţine loc de autorizaţie de construcţie, fără PUZ-ul adoptat de consilierii generali, Constanda nu putea începe demersurile pentru realizarea proiectului Bordei.

×
Subiecte în articol: observator