x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Bordei - Chiliman prezintă acte noi

Cazul Bordei - Chiliman prezintă acte noi

de Jurnalul National    |    16 Noi 2007   •   00:00

Afacerea Bordei rămăne in continuare un motiv de dispută intre Primăria Sectorului 1, instituţie condusă de Andrei Chiliman, şi Primăria generală.



Afacerea Bordei rămăne in continuare un motiv de dispută intre Primăria Sectorului 1, instituţie condusă de Andrei Chiliman, şi Primăria generală.

Chiliman ii acuză pe reprezentanţii Primăriei generale că "au uitat" să invoce in instanţă un "aviz de urbanism emis in februarie 2005 de Comisia Tehnică de Urbanism a CGMB, care reglementează indicatorii de urbanism pentru parcul Bordei", aviz pe care il va prezenta primarului Videanu. "Este un document fără de care nici un PUZ nu ar putea intra pe ordinea de zi a CGMB şi, de asemenea, un document din care rezultă că arhitectul-şef şi Comisia Tehnică de Urbanism au autorizat amenajarea parcului Bordei, dar pentru agrement!", mai afirmă Chiliman intr-un comunicat.

El spune că "documentul a fost făcut pierdut de către domnul Constanda", fapt ce il determină pe edil să afirme că "in acest moment, contestaţia in anulare are reale şanse de succes". De aceea, ii solicită primarului Videanu "să nu accepte devalizarea conturilor municipalităţii, prin plata aşa-ziselor despăgubiri solicitate de Constanda pănă la epuizarea tuturor procedurilor judiciare aflate in derulare".

Şi primarul Sectorului 5 a luat din nou poziţie in acest scandal, afirmănd că l-ar putea da in judecată pe Videanu dacă bucureştenii vor plăti, din decizia acestuia, despăgubiri lui Constanda.

×
Subiecte în articol: observator