x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Chauncey Hardy, repetat la Brăila

Cazul Chauncey Hardy, repetat la Brăila

de Theodora Şutiu    |    17 Sep 2018   •   09:04
Cazul Chauncey Hardy, repetat la Brăila

Baschetbaliştii americani Joseph McClain şi Darrel Bowie, de la echipa ACS Cuza Sport Brăila, au fost înjunghiaţi, în noaptea de sâmbătă spre duminică, in incinta unui bar din oraş. Victimele au fost operate şi sunt internate la terapie intensivă. Cel care se află în stare gravă a fost transferat la Bucureşti.

Poliţiştii spun că pentru comiterea agresiuniii s-ar fi folosit un cuţit, iar în prezent vizionează imaginile de pe camerele de supraveghere pentru a vedea câte persoane au fost implicate în conflict. Reprezentanţii Spitalului Judeţean Brăila au declarat că sportivii care au ajuns la spital au ajuns direct pe masa de operaţie. ”Este vorba despre doi pacienţi, unul de 24 de ani, altul de 26 de ani, victimele unor agresiuni. Cel de 26 de ani are plăgi toracice penetrante, cel de 24 de ani multiple plăgi penetrante abdominale şi toracice. S-a intervenit chirurgical, acum se află la Terapie Intensivă, echilibraţi”, a declarat purtătorul  de cuvânt al Spitalului Judeţean Brăila. Ambasada Statele Unite la Bucureşti a transmis că a luat cunoştinţă de cazul celor doi baschetbalişti americani înjunghiaţi pe o terasă din Brăila şi că urmăreşte „îndeaproape” cum va decurge ancheta.

Acest incident vine la aproape şapte ani după ce un alt baschetbalist american, Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani, a fost omorât, la Giurgiu, în urma unui conflict iscat într-un bar. (Theodora Şutiu)

 

Chiar fac apel la tot ce înseamnă instituţiile statului să strângă rândurile şi să eliminăm din societate oamenii de acest gen. - Mircea Totolici, preşedintele Clubului ACS Cuza Sport Brăila

 

Cercetările au fost preluate şi vor fi continuate de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila

×