x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cazul Ghioca - Seful anchetei, in concediu

Cazul Ghioca - Seful anchetei, in concediu

de Alexandra Chivu    |    01 Mar 2007   •   00:00

In a opta zi de la deschiderea cazului in care se ancheteaza disparitia Elvirei Ghioca, coordonatorul cercetarilor si-a luat concediu pentru cateva zile, pasand indatoririle unui subaltern.

In a opta zi de la deschiderea cazului in care se ancheteaza disparitia Elvirei Ghioca, coordonatorul cercetarilor si-a luat concediu pentru cateva zile, pasand indatoririle unui subaltern.

Contactat pentru a oferi date noi adunate din teren, politistul s-a eschivat scurt, desi in joc este viata unui copil despre care nu se stie mai nimic. "Sunt in concediu! Sunati la domnul Piron", a declarat comisarul Nicolae Sardarescu, seful Serviciului de Investigatii Criminale al IPJ Valcea. Intre timp, la Berbesti, politistii bat pasul pe loc, luand in gluma insistenta presei privind derularea anchetei. "Cu ce noutati va intampin? Pai, vremea e frumoasa, aici e soare... Ce dracu’ sa mai facem? Am verificat ieri niste tigani din Balcesti care s-au si intors din Italia, dar nimic", a precizat comisarul Cristian Francu, seful Politiei Berbesti.

AUDIERI. Intrucat exista suspiciuni ca micuta Elvira ar practica cersetoria, ieri la Politia RamnicuValcea au fost adusi mai multi boschetari, pentru a fi audiati. Elvira Ghioca, in varsta de 9 ani, a disparut la data de 21 februarie 2007, din Parcul Berbesti. In ziua disparitiei, fata era imbracata in pantaloni rosii, pulover in romburi si purta sandale. Elvira are parul blond si ochii caprui. Cine poate oferi date despre acest copil este rugat sa sune imediat la numarul de urgenta 112 sau la redactia Jurnalului National. Alti trei copii figureaza ca fiind disparuti in evidentele politiei valcene. Ilie Ursu, de 14 ani, din Ramnicu-Valcea nu a mai fost vazut din 10 noiembrie 2006, cand a plecat din comuna Bujoreni, unde se afla la o familie in plasament. Victor Busui, de 15 ani, din Calimanesti a disparut la zece zile dupa Ilie, din Centrul de Plasament Nr. 4 din Ramnic. Dragos Mucalu, de 12 ani, a disparut in acelasi mod si in aceeasi perioada din Serviciul de Adapost Temporar pentru Copilul Delincvent. Se stie ca el frecventeaza municipiul Slatina. In cazul celor trei, oamenii legii nu cunosc nici macar semnalmentele.

×
Subiecte în articol: observator