x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CENTRU DE EXAMINARE / Fundaţia Dan Voiculescu, acreditată Cambridge

CENTRU DE EXAMINARE / Fundaţia Dan Voiculescu, acreditată Cambridge

de Eugenia Mihalcea    |    20 Feb 2009   •   00:00

Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României va deveni, din 9 mai 2009, centru de examinare Cambridge, după cum a precizat miercuri seară directoarea fundaţiei, Sanda Păduraru.



În acest moment, peste 250 de copii din Bucureşti participă gratuit la cursurile de engleză organizate de Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României. "Probabil că după 9 mai, când vom primi acreditarea Cambridge, vor veni tineri din toată ţara. Prin această acreditare vor putea fi susţinute examinări Cambridge la fundaţie şi vor fi eliberate certificate", a completat Sanda Păduraru. La data de 9 mai, în jur de 30 de copii care urmează cursurile de engleză vor susţine gratuit examenul Cambridge, taxa de concurs fiind achitată de fundaţie. Pe tot parcursul anului, copiii cu vârste între 6 şi 15 ani se pot înscrie la cursurile gratuite oferite de fundaţie, susţinute de doi profesori de limba engleză cu portofolii care îi recomandă. De asemenea, cei care participă la orele de engleză beneficiază şi de transport gratuit.

Mai multe detalii puteţi găsi pe pagina de internet a Fundaţiei Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, la www.fudv.ro.

×
Subiecte în articol: scoala