x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cererea de eliberare condiţionată a lui Jean Pădureanu se judecă în 26 septembrie

Cererea de eliberare condiţionată a lui Jean Pădureanu se judecă în 26 septembrie

12 Sep 2014   •   12:56
Cererea de eliberare condiţionată a lui Jean Pădureanu se judecă în 26 septembrie

Curtea de Apel Bucureşti a amânat pentru 26 septembrie judecarea cererii lui Jean Pădureanu prin care acesta solicită să fie eliberat condiţionat din închisoare pe motive medicale, relatează Agerpres. Avocatul lui Jean Pădureanu susţine că fostul preşedinte al Gloriei Bistriţa, aflat în Spitalul Penitenciarului Jilava, a căzut şi s-a lovit la coloană, astfel încât nu s-a putut prezenta vineri la proces. De altfel, avocatul a prezentat în instanţă un certificat medical care atestă că Jean Pădureanu nu poate fi transportat, din cauza unor leziuni la coloană.

Pe 12 iunie, magistraţii Tribunalului Ilfov au respins cererea de întrerupere a executării pedepsei pe motive medicale depusă de Jean Pădureanu, condamnat la trei ani şi patru luni închisoare în dosarul transferurilor din fotbal.

Decizia nu este definitivă iar Jean Pădureanu a făcut contestaţie la Curtea de Apel Bucureşti.

Pădureanu se află închis la Spitalul Penitenciarului Jilava iar avocaţii acestuia au solicitat instanţei internarea fostului preşedinte al Clubului Gloria Bistriţa într-un spital de stat sub pază, motivând că este foarte bolnav şi are nevoie de un însoţitor permanent.

Avocatul Ion Cazacu a depus în instanţă documente medicale din care ar rezulta că Jean Pădureanu a fost diagnosticat cu boala Alzheimer în formă avansată şi demenţă mixtă.

De asemenea, avocatul susţine că Jean Pădureanu 'uită lucruri elementare, cum ar fi să cumpere alimente din curtea penitenciarului'.





×