x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CFR Călători introduce un nou tren de tip InterRegio de la Constanța spre București

CFR Călători introduce un nou tren de tip InterRegio de la Constanța spre București

06 Mar 2021   •   11:30
CFR Călători introduce un nou tren de tip InterRegio de la Constanța spre București
Sursa foto: Victor Stroe

CFR Călători anunță că introduce, începând de luni, un nou tren de tip InterRegio de la Constanța spre București. Trenul pleacă de luni până vineri din Constanța la ora 07:00 și ajunge în stația București Nord la ora 09:17, scrie Mediafax

Trenul InterRegio 1684 pleacă de luni până vineri din Constanța la ora 07:00 și ajunge în stația București Nord la ora 09:17.

„Alături de trenurile cu plecare din Constanța la ora 05:30 și 08:20 și prin noua variantă de ora 7:00, ce reprezintă o oră de plecare ce se pliază perfect pe nevoile de transport ale celor care au treabă de o zi în capitală, oferim mai multe opțiuni pentru deplasarea de la Constanța la București. În plus, pe lângă faptul că parcurge distanța în 2 ore și 17 minute și realizează sosirea la o oră convenabilă în București, IR 1684 asigură mobilitatea și pe secții secundare prin legături potrivite din Ciulnița (sosire 08:17), spre/dinspre reședințele de județ Slobozia și Călărași. Trenul este format din vagoane moderne și confortabile, modernizate în anul 2020”, anunță CFR Călători.

„Cu siguranță vom mai avea surprize plăcute pe relația Constanța și nu numai. Continuăm!“ , a declarat directorul general al CFR Călători, Dan M. Costescu.

 

×
Subiecte în articol: CFR calatori