x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cinci persoane, rănite grav în urma unui accident în lanţ produs pe DN 2, în Buzău

Cinci persoane, rănite grav în urma unui accident în lanţ produs pe DN 2, în Buzău

02 Noi 2013   •   23:47
Cinci persoane, rănite grav în urma unui accident în lanţ produs pe DN 2, în Buzău

Cinci persoane au fost grav rănite, sâmbătă seară, în urma unui accident în lanţ în care au fost implicate trei autovehicule şi care s-a produs pe DN 2 (E 85), în judeţul Buzău, informează mediafax.ro.

Accidentul a avut loc la ieşirea din localitatea Oreavu spre Buzău, fiind implicate trei autovehicule: un autoturism Ford care circula dinspre Buzău spre Râmnicu Sărat, o autoutilitară Aro care se deplasa în acelaşi sens de mers şi un camion care aparţine unei firme de curierat şi care circula din sens opus.

Primele informaţii furnizate de poliţişti arată că impactul s-a produs iniţial între autoturismul Ford şi autoutilitara Aro, iar în urma acestuia autoturismul s-a răsucit de mai multe ori pe şosea şi a lovit apoi camionul care circula din sensul opus de mers.

În urma accidentului, au fost rănite grav cinci persoane - trei ocupanţi ai autoturismului Ford, mamă şi doi fii, ambii majori, precum şi şoferul şi pasagerul din Aro, tată şi fiu, unul dintre ei fiind aruncat din maşină pe asfalt în urma impactului. Toate cele cinci victime au suferit leziuni grave şi au fost transportate la spitalul din Râmnicu Sărat.

Circulaţia pe DN 2, în zona în care s-a produs accidentul, este blocată pe ambele sensuri de mers, traficul fiind deviat pe câmp. 

×
Subiecte în articol: accident accident rutier