x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia rutieră a fost reluată pe A2, pe sensul spre Constanţa, după accidentul de azi

Circulaţia rutieră a fost reluată pe A2, pe sensul spre Constanţa, după accidentul de azi

23 Dec 2016   •   12:24
Circulaţia rutieră a fost reluată pe A2, pe sensul spre Constanţa, după accidentul de azi
Sursa foto: Foto - IGPR

Traficul rutier a fost reluat, în jurul orei 11,30, pe autostrada A2, pe sensul de mers spre Constanţa, după ce a fost blocat vineri dimineaţa circa trei ore în urma producerii unui accident de circulaţie la kilometrul 82, pe tronsonul Lehliu-Gară - Drajna.

Citește și Accident TERIBIL pe Autostrada Soarelui. Trei mașini implicate. Trei persoane rănite. Traficul a fost deviat

Potrivit sursei citate, autoutilitara care a fost implicată în accidentul produs dimineaţă se mai află încă pe banda de urgenţă, urmând să fie remorcată în afara autostrăzii.

De asemenea, poliţiştii rutieri atrag atenţia că în zonă este în continuare ceaţă, iar vizibilitatea este de aproximativ 100 de metri, fenomenul fiind prezent si pe celelalte tronsoane ale autostrăzii.

Un accident în care au fost implicate trei autovehicule s-a produs, vineri dimineaţă, pe autostrada A2, la kilometrul 84 pe sensul spre Constanţa, după ce un autoturism a lovit o autoutilitară folosită pentru împrăştierea de material derapant, fiind rănite trei persoane, a informat IGPR.

"Pe Autostrada A2, la kilometrul 84, sensul spre Constanta, un autoturism a lovit o autoutilitară folosită pentru împrăştierea de material antiderapant, ce se deplasa pe banda de urgenţă. Ulterior, autoturismul a fost lovit de un alt autoturism", a informat sursa citată.

În urma producerii accidentului au rezultat 3 victime, din care una încarcerată.

Traficul rutier a fost deviat de la km 64, prin localitatea Lehliu.

Sursa - AGERPRES

×