x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Se redeschide circulația pe Transalpina din 1 iunie 2024

Se redeschide circulația pe Transalpina din 1 iunie 2024

de Redacția Jurnalul    |    01 Iun 2024   •   06:20
Se redeschide circulația pe Transalpina din 1 iunie 2024
Sursa foto: antena3

CNAIR a decis redeschiderea circulației rutiere pe Transalpina începând cu data de 1 iunie, anunță Directorul CNAIR, Cristian Pistol. Sectorul de drum montan dintre Rânca și Curpăt al DN67C (Transalpina) se redeschide pe timpul zilei, în intervalul orar 08:00 - 18:00.

„Se redeschide circulația pe Transalpina de pe data de 1 iunie 2024! În urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanții CNAIR (inclusiv de la DRDPCraiova și SDN TârguJiu), a fost luată decizia redeschiderii circulației rutiere pe Transalpina începând cu data de 1.06. 2024”, scrie pe Facebook Cristian Pistol.

El precizează că sectorul de drum montan dintre Rânca și Curpăt al DN67C (Transalpina) se redeschide pe timpul zilei, în intervalul orar 08:00 - 18:00.

„În afara acestui interval orar accesul este interzis din cauze obiective care țin de specificul acestei zone montane aflate la mare altitudine. De asemenea limita de viteză pe acest sector de drum este de maximum 30 km/oră iar accesul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone este interzis. Respectarea acestor restricții este obligatorie pentru evitarea unor evenimente periculoase și pentru deplasarea în condiții de siguranță”, încheie Pistol.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: circulaţie transalpina iunie 2024