x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîțu, după ce Iohannis a anunțat noi restricții: Cheia rămâne vaccinarea

Cîțu, după ce Iohannis a anunțat noi restricții: Cheia rămâne vaccinarea

20 Oct 2021   •   20:25
Cîțu, după ce Iohannis a anunțat noi restricții: Cheia rămâne vaccinarea

Cheia rămâne vaccinarea, iar Guvernul va face tot ce îi va sta în putere pentru a asigura cadrul juridic, după ce soluțiile concrete privind noile restricții vor fi stabilite, a spus, miercuri seara, premierul interimar, Florin Cîțu, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat măsurile de luni.

Florin Cîțu a spus că e nevoie să ne vaccinăm ca să scăpăm de pandemie și, din păcate, de măsuri restrictive ca să poată fi minimalizate pe cât posibil riscurile.

„Guvernul va face tot ce îi stă în puteri pentru asigura cadrul juridic, după ce soluțiile concrete vor fi stabilite cu specialiștii. În același timp, asigurăm vaccinurile și logistica necesară. Reluăm maratoanele vaccinării și, în paralel, continuăm aprovizionarea spitalelor cu medicamentele necesare. Cheia rămâne vaccinarea!”, a spus Florin Cîțu, pe facebook.

Premierul interimar a mai spus că numai prin vaccinare scade presiunea de pe spitale, iar oamenii scapă de restricții și de pandemie.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat că de luni vor intra în vigoare noi restricții, între care cele de circulație noaptea, precum și folosirea certificatului verde în aproape toate activitățile zilnice.

(sursa: Mediafax)

×