x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîțu: Până la finalul anului va veni primul avans din PNNR

Cîțu: Până la finalul anului va veni primul avans din PNNR

17 Sep 2021   •   20:55
Cîțu: Până la finalul anului va veni primul avans din PNNR
Sursa foto: Lucian Alecu

Președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, vine în România pe 27 septembrie, semn că PNRR a fost aprobat, spune Florin Cîțu. Potrivit premierului, până la finalul anului va veni primul avans din PNNR.

„Cealaltă veste bună este că din cei 48 de miliarde de euro din toate programele de dezvoltare, reziliență din Europa, 9,7 miliarde de euro sunt pentru transport. Așa cum am spus, o sumă importantă se alocă României pentru transport”, a declarat, vineri seară, Florin Cîțu.

Ursula von der Leyen vine pe 27 septembrie în România, pentru că până în 25 este în Statele Unite, a adăugat premierul, negând orice alte zvonuri de pe piață, potrivit cărora președinta Comisiei Europene vine după 25 pentru că este data congresului PNL.

Până la finalul anului va ajunge primul avans din PNNR, a afirmat prim-ministrul.

Anterior, eurodeputatul Gheorghe Falcă anunța că președinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a participat la toate semnările programelor naționale de redresare și reziliență și de aceea vine și în România. Falcă spunea că banii din PNRR nu sunt în pericol din cauza crizei politice de la București.

(sursa: Mediafax)

×