x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Clotilde Armand: Un dezvoltator imobiliar a aruncat un plic cu bani pe geamul mașinii unui funcționar

Clotilde Armand: Un dezvoltator imobiliar a aruncat un plic cu bani pe geamul mașinii unui funcționar

17 Sep 2021   •   11:45
Clotilde Armand: Un dezvoltator imobiliar a aruncat un plic cu bani pe geamul mașinii unui funcționar

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, a dezvăluit faptul că un dezvoltator imobiliar a aruncat unui funcționar un plic cu bani pe geamul mașinii. Angajatul Primăriei a mers la Poliție, a mai spus Clotilde Armand.

Primarul Sectorului 1 a scris un mesaj pe Facebook.

„Bă! Nu mai merge cu ăștia! – este expresia auzită de mine în dimineața aceasta lângă primărie. Expresia unui domn care discuta la telefon ’’probleme de urbanism’’ cu altcineva. Într-adevăr, nu mai merge cu noi. La Urbanism nu mai merge cu ’’înțelegeri’’ în afara legii, autorizații cumpărate prin parcarea primăriei de la foști funcționari, nu mai merge cu autorizații pentru construcțiile ilegale”, scrie în mesajul lui Clotilde Armand publicat pe Facebook.

Clotilde Armand a povestit ce a pățit funcționarul Primăriei Sectorului 1.

„Și am să vă dau un exemplu destul de șocant pentru mine. În urmă cu câteva zile, un angajat al Primăriei Sector 1 de la Urbanism a fost abordat în trafic de un dezvoltator imobiliar care i-a aruncat un plic cu bani pe geamul mașinii. Totul s-a petrecut în trafic, la semafor. După acest incident colegul nostru a mers direct la poliție și a denunțat totul, a predat acel plic în care erau bani. Iar poliția și-a făcut treaba”, a relatat Clotilde Armand.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: clotilde armand