x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CNATDCU va vota miercuri rapoartele comisiilor de specialitate în cazul lucrărilor lui Petre Tobă şi Florentin Pandele

CNATDCU va vota miercuri rapoartele comisiilor de specialitate în cazul lucrărilor lui Petre Tobă şi Florentin Pandele

06 Sep 2016   •   10:35
CNATDCU va vota miercuri rapoartele comisiilor de specialitate în cazul lucrărilor lui Petre Tobă şi Florentin Pandele

Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU) se va întruni miercuri pentru a discuta şi vota rapoartele de analiză ale comisiilor de specialitate în cazul lucrărilor de doctorat ale fostului ministru de Interne Petre Tobă şi primarului oraşului Voluntari, Florentin Pandele.

Comisia din cadrul CNATDCU care a analizat lucrarea de doctorat a lui Petre Tobă a decis că acesta nu a plagiat, declara săptămâna trecută, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei, Mirabela Amarandei.

Universitatea de Apărare "Carol I" propunea, în punctul de vedere trimis CNATDCU, menţinerea titlului de doctor în cazul lui Tobă.

De asemenea, comisia de specialitate a CNATDCU care a verificat teza lui Florentin Pandele a luat o decizie similară, respectiv menţinerea titlului de doctor, anunţa, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Ministerului Educaţiei. AGERPRES

×