x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Colegiul Psihologilor din România acordă consiliere răniţilor în accidentul din Muntenegru, precum şi familiile îndoliate

Colegiul Psihologilor din România acordă consiliere răniţilor în accidentul din Muntenegru, precum şi familiile îndoliate

de Magda Marincovici    |    26 Iun 2013   •   18:13

Colegiul Psihologilor din România a alcătuit o echipă de psihologi, specializaţi în consiliere psihologică şi psihoterapie, care urmează să acorde serviciile de asistenţă psihologică, raniţilor în accidentul din Muntenegru şi familiilor afectate de această nenorocire.       

Membrii echipei de psihologi vor merge la cele patru spitale, unde sunt răniţii din accident şi vor sta de vorbă    cu ei şi cu familiile acestora. De asemenea, psihologi din echipă vor merge la Piteşti şi Curtea de Argeş, unde vor consilia psihologic aparţinătorii victimelr accidentului. În toate demersurile lor, echipa de psihologi va colabora cu specialiştii din sistemul public de sănătate şi din Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă.
 
“Atât răniţii, cât şi familiile celor răniţi sau decedaţi în acest tragic accident au nevoie de ajutor şi consiliere psihologică în aceste momente grele. De aceea, am lansat public printre membrii noştri apelul de a sări în ajutorul celor afectaţi, iar până în prezent s-au oferit un număr mare de voluntari”, a declarat prof. univ. dr. Mihai Aniţei, preşedintele Colegiului Psihologilor din România.


×
Subiecte în articol: accident autocar accident muntenegru