x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Conferinţe şi întâlniri cu personalităţi

Conferinţe şi întâlniri cu personalităţi

24 Apr 2009   •   00:00

Cea de-a IX-a ediţie a Olimpiadelor Comunicării se va desfăşura la 27 şi 28 aprilie la Palatul Parlamentului din Bucureşti.



În cele două zile de conferinţe vor avea loc dezbateri susţinute de experţi din toate domeniile comunicării: marketing, advertising, relaţii publice, comunicare online, comunicare politică şi mass-media. De asemenea, participanţilor li se vor da exemple concrete de strategii de comunicare sau "ponturi" pe care nu le-ar putea găsi în nici un manual.

Fiecare zi de conferinţe va fi împărţită în "laboratoare de disecţie" - între orele 12:00 şi 14:00, unde invitaţii vor analiza o serie de campanii celebre şi toate etapele prin care au trecut, întâlniri cu personalităţi de top şi întâlniri pentru lărgirea orizontului de cunoaştere.

Luni, 27 aprilie, vor fi analizate campanii celebre de advertising comercial şi de advertising social. În cea de-a doua zi vor fi analizate campanii de PR comercial şi campanii de comunicare politică. Mai multe detalii pe www.olimpiadelecomunicarii.ro.

×
Subiecte în articol: scoala