x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Viața bate filmul! Conflict violent pe DN 7C: șapte persoane rănite și șase mașini distruse

Viața bate filmul! Conflict violent pe DN 7C: șapte persoane rănite și șase mașini distruse

de Redacția Jurnalul    |    19 Iun 2024   •   10:54
Viața bate filmul! Conflict violent pe DN 7C: șapte persoane rănite și șase mașini distruse
Sursa foto: Foto: observator.tv

Șapte persoane au fost rănite și șase mașini distruse după un conflict violent pe DN 7C, în Argeș. Totul a pornit de la o serie de accidente în care au fost implicate mai multe persoane.

Pe fondul tensiunilor generate de accidente, șoferii implicați s-au bătut, transformând scena într-o altercație violentă.

La fața locului au intervenit echipe de ordine publică de la Poliția Municipiului Pitești, jandarmi argeșeni și luptători din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale Argeș.

Șapte persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind duse la spital.

Au fost identificați șoferii mașinilor implicate, respectiv șase bărbați, dintre care patru cu vârste cuprinse între 28 și 42 de ani din Bascov și doi de 29 și 40 de ani, din Merișani.

Toți șoferii au fost testați pentru detectarea prezenței de alcool și de substanțe psihoactive, iar pentru unul a rezultat o valoare de 0,16 mg/l alcool pur în aerul expirat.

A fost înregistrat dosar penal pentru încăierare, vătămare corporală din culpă, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Toate cele șase autovehicule implicate în eveniment au fost ridicate pentru cercetări.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: bataie conflict