x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CONSTANŢA/Lupte grele între bande

CONSTANŢA/Lupte grele între bande

de Iulia Barbu    |    24 Ian 2009   •   00:00

Două grupări rivale de interlopi s-au încăierat joi noaptea în Constanţa. Confruntarea a avut loc într-un cartier central al oraşului şi pare să fi fost o reglare de conturi.



Mai mult, victimele susţin că bărbaţii au vrut să le intimideze pentru a renunţa la un proces mai vechi. Atacatorii au coborât din autoturisme, înarmaţi cu pistoale şi bâte şi au distrus maşinile din faţa unui bar, proprietatea unuia dintre interlopi. Imediat ce au terminat cu autoturismele parcate în faţa localului, au trecut la distrugerea locaţiei, spărgând ferestrele. Printre persoanele aflate în bar se afla şi Cristian Gheorghiu, unul dintre capii grupării interlope "Fraţii". Potrivit anchetatorilor, atacul ar fi fost produs de membri ai clanului "Spaniolul". Timp de mai bine de o oră, străzile din zonă au fost închise, iar la faţa locului au ajuns şi ofiţerii de la trupele speciale.

Interlopii din cele două grupări rivale, "Spaniolul" şi "Fraţii", s-au răfuit de mai multe ori pe străzile municipiului Constanţa, în ultimii ani, făcând victime şi producând pagube materiale. Aceasta nu este prima confruntare violentă dintre interlopii din Constanţa. În vara anului trecut, un bărbat a fost găsit aproape mort lângă un container de gunoi, după ce a fost bătut de rivalii săi. Un alt bărbat a fost tăiat cu sabia şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. În ambele cazuri, agresorii au fost identificaţi, dar instanţa a decis să fie cercetaţi în stare de libertate.

×
Subiecte în articol: observator