x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copil de 2 ani din Vaslui, strivit de un perete de lut. Micuţul se află în stare gravă

Copil de 2 ani din Vaslui, strivit de un perete de lut. Micuţul se află în stare gravă

22 Oct 2013   •   08:31
Copil de 2 ani din Vaslui, strivit de un perete de lut. Micuţul se află în stare gravă

Un copil de 2 ani din comuna vasluiană Gârceni a ajuns în stare gravă la spital în noaptea de luni spre marți, după ce a fost strivit de un perete de lut care a căzut peste el.

Băiatul a fost acoperit, practic, de cărămizi de chirpici și de bucăți de lemn, după ce unul dintre pereții casei a cedat, antrenând în cădere și toaleta construită în exterior. Mama copilului a anunțat ambulanța, însă la mai bine de ore după ce și-a scos băiatul de sub dărâmături.

'M-am speriat foarte tare, am avut noroc că eram lângă băiat și l-am scos repede se sub peretele care a căzut peste el. Era un perete fără susținere și de aceea s-a desprins când a bătut vântul. Nu m-am gândit că este ceva foarte grav și am sunat mai târziu la ambulanță', a spus mama copilului, potrivit Agerpres.

Copilul va rămâne internat câteva zile la Spitalul Județean de Urgență Vaslui.

'La Unitatea de Primiri Urgențe Vaslui a fost adus de ambulanță un pacient în vârstă de 2 ani, din Gârceni. Prezenta policontuzii prin strivire, după ce un perete de lut a căzut peste el. Rămâne internat în secția Chirurgie Infantilă pentru investigații și tratament', a declarat dr. Carmena Piseru, coordonatorul UPU Vaslui.

Băiatul accidentat mai are șase frați, iar Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Vaslui va efectua o verificare pentru a vedea dacă cei șapte copii sunt crescuți în condiții de siguranță.


×