x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Copos: Sufăr la fel ca Gigi Becali

Copos: Sufăr la fel ca Gigi Becali

03 Apr 2009   •   00:00
Copos: Sufăr la fel ca Gigi Becali

Acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a declarat, astăzi, agenţiei Mediafax, că suferă la fel ca finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, arestat pentru 29 de zile, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală. "Sufăr şi eu la fel ca şi Gig Becali. Asta e poziţia mea, sufăr cum suferă şi el. Sunt, asemeni lui, un om care a făcut investiţii anapoda", a spus oficialul grupării giuleştene.

Întrebat dacă poate fi vorba despre o implicare politică în cazul arestării lui Gigi Becali, Copos a răspuns: "Nu comentez".

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a fost arestat, în această dimineaţă, pentru 29 de zile, de magistraţii Judecătoriei Sectorului 1 din Capitală, care au admis cererea procurorilor în acest sens, după un proces care a început la ora 1.00 dimineaţa şi a durat mai bine de cinci ore.

Becali a fost reţinut, joi, de procurori, fiind acuzat, alături de alte cinci persoane - Cătălin Otto Zmărăndescu, Ştefan Dediu, Nicolae Dumitraşcu, Dumitru Beciu şi Marius Petrinel Geavela - de trei fapte de lipsire de libertate în mod ilegal. Dediu este acuzat şi de uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Parchetul Capitalei, care a cerut arestarea acestora, susţine, în motivarea pericolului pentru ordinea publică pe care îl reprezintă cei şase, că "s-au erijat în organe de aplicare a legii". Cei şase sunt acuzaţi că, în ianuarie, au prins şi sechestrat trei bărbaţi care îi furaseră maşina omului de afaceri. (V.A.)

×
Subiecte în articol: observator