x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Corneliu Vadim Tudor, AUDIAT la Parchetul General: "Se bat toţi ca nişte câini pe un os din faţa măcelariei!"

Corneliu Vadim Tudor, AUDIAT la Parchetul General: "Se bat toţi ca nişte câini pe un os din faţa măcelariei!"

29 Noi 2013   •   11:14
Corneliu Vadim Tudor, AUDIAT la Parchetul General: "Se bat toţi ca nişte câini pe un os din faţa măcelariei!"
UPDATE 12:35 - Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat, vineri, la DNA pentru a fi audiat într-un nou dosar în care este acuzat de fals intelectual şi uz de fals. "Angela Bălan este supărată că nu i-am dat ei postul lui Gigi Becali. Se bat toţi ca nişte câini pe un os din faţa măcelariei. Angela Bălan susţine că am trimis eu o adresă la Autoritatea Electorală în care am anunţat că nu mai este membră a partidului, deşi ea făcea parte din partid. O minciună! Ea a fost membră în conducerea UNPR. Nu poţi să fii în două luntre. Nu am dat-o eu afară, ci partidul", a explicat preşedintele PRM.

Corneliu Vadim Tudor a fost dat în judecată de Angela Bălan, fostă membră a Partidului România Mare, care îl acuză pe preşedintele PRM că a exclus-o de pe liste la alegerile europarlamentare. Dosarul s-a disjuns din dosarul lui Cezar Marian.
...............................................

Europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor s-a prezentat vineri la sediul Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru a fi audiat într-un dosar nou privind mai multe deconturi pe care acesta le-ar fi făcut.

La intrarea în sediul Parchetului, Vadim a spus că nu știe despre ce este vorba, însă a menționat că a fost citat în calitate de învinuit.

Europarlamentarul a dat de înțeles că este acuzat de fals și uz de fals sub semnătură privată și i-a acuzat pe foștii săi colaboratori că dau declarații împotriva sa pentru a obține diverse beneficii.

"Ce falsuri, ăla este un derbedeu, nenorocitul ăla de șofer, care a fost condamnat definitiv în septembrie 2005 exact pentru ceea ce mă acuză el pe mine, pentru fals și uz de fals sub semnătură privată. Ăsta — traficant de minore, implicat în dosarul Balerina, numai justiția din România îl face scăpat, că i se plimbă de un an dosarul de la Poliție la Parchet, de ce, pentru că este un ciripitor DIICOT și 'Doi și-un sfert' — dar până unde poate merge colaborarea justiției cu asemenea putregaiuri umane?", a spus Vadim.

El a mai amintit și de fostul senator PRM Eugen Mihăiescu, un fost apropiat al lui Vadim, care ar fi dat de asemenea declarații împotriva sa în acest dosar de la Parchet.

"Eu aud de la avocata mea, Mariana Ștefan, că un fost senator de-al meu, Eugen Mihăiescu, care e supărat și el că nu l-am făcut parlamentar european. Se bat toți pentru un post de parlamentar european, eliberat de Gigi Becali. De unde atâtea posturi, să dau la toți? Nu puteam, avea 75 de ani, acum are mai mult, nu pot să mă duc cu Institutul de Geriatrie în inima Parlamentului European", a mai afirmat Vadim.

Acesta a precizat că nu știe despre ce fals intelectual este vorba și că în loc de "la mulți ani" de ziua sa, care a fost joi, a primit de la Parchetul General o citație de învinuit.
"Să le fie rușine celor din Parchetul General, lor și nevestelor la toți, cum sună un cântec de haiducie, că îmi trimit un cadou otrăvit de ziua mea. Să le fie rușine și lui Băsescu, și lui Ponta că asmut justiția împotriva mea. Fundamentul politic al acestor șmecherii este acesta: peste o lună intrăm într-un an electoral cu dublă semnificație, și un partid justițiar și național deranjează", a declarat Vadim.

În legătură cu decizia de joi a Tribunalului București care i-a dat câștig de cauză în dosarul privind excluderea din funcția de conducere a PRM, Vadim a spus că era un triumf așteptat.

"Numai un răuvoitor nu a vrut să recunoască faptul că șleahta asta de fomiști a lui Funar — Caritas a venit cu multe falsuri, cu semnături false, cu ștampile false. E ca și cum fiecare dintre voi ar primi în casă un milog, un cerșetor, l-ar omeni, i-ar da de mâncare și apoi acesta l-ar da afară din casă", a explicat europarlamentarul.

Corneliu Vadim Tudor va rămâne președinte al Partidului România Mare, după ce Tribunalul București a respins joi cererea de modificare a statutului partidului în urma Consiliului Extraordinar al formațiunii de la București din 15 iunie, când s-a decis demiterea întregii conduceri.

×