x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Craiova: Amendat pentru ameninţări cu un pistol de jucărie

Craiova: Amendat pentru ameninţări cu un pistol de jucărie

de Jurnalul National    |    18 Apr 2008   •   00:00

Un tînăr din Craiova a fost amendat cu suma de o mie de lei de poliţişti după ce, joi seară, a fost depistat în trafic în timp ce îi ameninţa dintr-o maşină pe ceilalţi şoferi, scoţînd pe geam un pistol de jucărie

Un tînăr din Craiova a fost amendat cu suma de o mie de lei de poliţişti după ce, joi seară, a fost depistat în trafic în timp ce îi ameninţa dintr-o maşină pe ceilalţi şoferi, scoţînd pe geam un pistol de jucărie şi strigînd "Poliţia, mîinile sus", transmite Mediafax. 

Dîmboviţa: Dosare penale pentru că au refuzat evacuarea

Poliţiştii din Pucioasa au întocmit, dosare penale pentru cinci persoane care joi urmă au avut un conflict cu un executor judecătoresc venit să le evacueze dintr-o clădire de patrimoniu unde locuiau ilegal, pentru aplanarea scandalului fiind nevoie de intervenţia Poliţiei. "A fost nevoie de intervenţia noastră pentru a i potoli pe cei cinci protestatari, în frunte cu capul familiei, Mircea Popescu. Ei locuiesc în acea casă fără acte, iar proprietarul, care nu locuieşte acolo, s-a trezit acum cîţiva ani cu ei în locuinţă", a declarat, comisarul Sorin Păun, şeful Poliţiei oraşului Pucioasa.

           

 

×
Subiecte în articol: observator