x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crescută la ţară, Elena are gogonele!

Crescută la ţară, Elena are gogonele!

06 Oct 2008   •   00:00

"Tomneste cu noi" in sectorul 6, o sarbatoare a recoltei desfasurata cu mese, mici, bere si must, cu muzica si animale, domestice, cu sonor de Mandinga si Andreea Antonescu, cu potentiali alegatori si cu o singura candidata: Elena Udrea.



"Tomneste cu noi" in sectorul 6, o sarbatoare a recoltei desfasurata cu mese, mici, bere si must, cu muzica si animale, domestice, cu sonor de Mandinga si Andreea Antonescu, cu potentiali alegatori si cu o singura candidata: Elena Udrea.

Inspirata de dezbaterea crosetata, absolvind cu brio tehnica mopului, la aceasta noua intalnire cu publicul, Elena Udrea a mai pus o pietricica la temelia imaginii sale de candidat-gospodina, poate putin deteriorata de aventura in topurile muzicale, ca VJ-ita de serviciu.

Excluzand orice factor stabilit la modul organizatoric, se poate estima ca doar intamplarea a facut ca unul dintre concurentii unui concurs ad-hoc de cultura generala sa fie fan-Udrea. Doar pasiunea, sau poate si frigul, a facut ca aceasta sa aiba sub bluza un tricou inscriptionat cu portretul Elenei, care merita aratat tuturor. Si, in fine, doar intuitia a facut ca, raspunsul sau la intrebarea "Cu ce troleibuz circulati?", sa fie corect recompensat cu un borcan de gogonele si o sacosa plina de bunataturi, provocand inchinaciuni si pupaturi de vesnica recunostiinta din partea fanei.

Dupa terminarea concursului muraturilor a urmat baia de, si cu, multime, pozele de rigoare, entuziaste discutii despre concentratia de clorura de sodiu din saramura muraturilor si alte confesiuni despre modul firesc si natural in care se desfasoara viata unui om simplu ca Elena Udrea, un om ca noi toti, cu mainile in buzunare, pline de conturi bancare.


Despre manifestari Elena Udrea a avut numai cuvinte de lauda: „Foarte interesant e că au făcut o fermă (n.n. – în parc erau ţarcuri cu animale domestice). Eu, fiind crescută cu bunicii la ţară, am mai văzut animale domestice, dar copiii erau foarte încântaţi să vadă aici vaci, porci, oi. E şi muzică bună, se mănâncă pastramă, se bea bere, se bea must. Este exact aşa cum ştiam că se fac sărbătorile de toamnă după culesul viei. Ne bucurăm să fim alături de locuitorii sectorului 6, e important ca atunci când vrei să faci parte dintr-o comunitate trebuie să încerci să trăieşti şi bucuriile, şi necazurile alături de ei. Tot ce a fost astă seară a fost organizat de Primăria sectorului 6, noi am fost simpli participanţi“. (www.gandul.info)

Finalul ar fi fost apoteotic daca retragerea candidatului Elena Udrea, simplu participant, din aburul sfarait al gratarelor alegatorilor s-ar fi produs, in tonul firesc al borcanelor cu muraturi, cu un mijloc de transport in comun, troleibuzul doamnei premiate, sau metroul usor!

×
Subiecte în articol: observator elena