x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crima de la Cernavodă: Ultimele imagini cu soţii Mitu, făcute publice

Crima de la Cernavodă: Ultimele imagini cu soţii Mitu, făcute publice

18 Mar 2011   •   10:32
Crima de la Cernavodă: Ultimele imagini cu soţii Mitu, făcute publice
156842-.jpgVIDEO - Ultimele imagini din viaţa Gabrielei şi a lui Bogdan Mitu, doi din cei patru morţi în cazul de la Cernavodă, au fost făcute publice. Cei doi au fost surprinşi  de camerele de supraveghere ale unui supermarket. Nimic din comportamentul lor nu prevestea tragedia care avea să se urmeze.
 
Bogdan Mitu, soţia lui, Gabriela, şi fratele ei adoptiv, George, au ieşit la cumpărături la ora două şi zece minute, după-amiaza, într-un supermarket din Cernavodă.
 
Cei trei au făcut repede nişte cumpărături şi urmau să le facă o vizită părinţilor Gabrielei, relatează Antena3. Comportamentul lor era unul cât se poate de normal. Nu ştiau că Giani Deli-Iorga, cel mai bun prieten al lui Bogdan îi omorâse pe părinţii Gabrielei cu trei ore mai devreme. La alte câteva minute după ce au ieşit din magazin, Bogdan Mitu a omorât-o pe Gabriela şi a aruncat-o în Dunăre.
 
Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere anchetatorii au putut stabili ora la care Bogdan Mitu şi-a  înnecat soţia iar apoi s-a sinucis.  Cel mai bun prieten al lui Bogdan, Giani Deli-Iorga, este în continuare în arest fiind cercetat pentru crimă. (V.M)

×