x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crimă recunoscută: Ucigaşul de la Cluj s-a predat poliţiştilor

Crimă recunoscută: Ucigaşul de la Cluj s-a predat poliţiştilor

de Andreea Sminchise    |    19 Iul 2008   •   00:00

Constantin Nicula, bărbatul care în urmă cu o săptămînă şi-a ucis soţia la marginea unei păduri din Poieni (jud. Cluj), s-a predat joi autorităţilor.

Constantin Nicula, bărbatul care în urmă cu o săptămînă şi-a ucis soţia la marginea unei păduri din Poieni (jud. Cluj), s-a predat joi autorităţilor. El şi-a mărturisit crima poliţiştilor de frontieră din Vama Petea, jud. Satu Mare, şi a fost dus sub escortă la Cluj pentru audieri. Procurorul a emis o ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Nicula le-a spus anchetatorilor că i-a luat viaţa Angelei orbit de gelozie, pentru că avea impresia că îl înşela. Le-a povestit că, după ce a strîns-o de gît şi a abandonat-o la marginea pădurii, a coborît dealul spre drumul european. "A ajuns pînă în judeţul Satu Mare cu maşini de ocazie", ne-a declarat procurorul Adrian Domnariu.

Vreme de nouă zile, bărbatul a dat tîrcoale punctului de trecere a frontierei de la Petea, cu gîndul de a traversa în Ungaria. Nu a avut curaj. În plus, a spus el anchetatorilor, îl chinuiau remuşcările. Joi dimineaţă s-a predat. Ieri, Constantin Nicula a fost prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă. El a fost acuzat de omor calificat şi riscă să-şi petreacă următorii 25 de ani în închisoare. Cei doi copii ai familiei Nicula, de 7 şi 9 ani, au rămas în grija surorilor Angelei.

×
Subiecte în articol: observator